Murerarbejde

Murerfirmaet Glenn Østergaard udfører alle opgaver indenfor traditionelt murerarbejde, nybyggeri, ombygning og renovering. Vi er et murerfirma med et højt serviceniveau, hvor kvalitet og detalje sættes i højsædet.

Murerarbejde i Spjald

Her på siden kan du læse mere om vores arbejdsopgaver inden for murerfaget. Vi har stor erfaring med en lang række opgaver inden for feltet. Har du spørgsmål til nedestående, er du velkommen til at henvende dig.

Nybyggeri og tilbygning

Drømmer du om at bygge et nyt hus? Eller mangler du ekstra kvadratmeter med en tilbygning? Hos Murerfirmaet Glenn Østergaard er vi med fra start, hvor vi står for samarbejde med en eventuel arkitekt, laver tegninger sammen med dig og finder håndværkerne til opgaverne. 

Ombygning og renovering

Trænger husets facade til en pudsning eller en omfugning? Eller trænger huset til en mindre modernisering eller måske en større renovering? Hos Murerfirmaet Glenn Østergaard er vi naturligvis klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud. 

Flisearbejde

Står husets flisegulv på badeværelset eller i bryggerset overfor en modernisering? En renovering eller ombygning? Hos Murerfirmaet Glenn Østergaard står vi gerne til rådighed med murerrådgivning og et uforpligtende tilbud på netop din opgaver.

Fag- og totalentrepriser

En fagentreprise stiller store krav til bygherre og er et godt valg, da vi har erfaring og hermed kvalifikationerne til at sætte sig os ind i hele dit projekt fra start til slut. Vi tilbyder også totalentrepriser, hvis det er behovet. 

Kom i kontakt med din lokale murer i Spjald

Har du spørgsmål til en opgave, eller er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig, så vi kan drøfte tingene sammen og komme med et eventuelt tilbud på din opgave.