Murerfirma i Spjald

Murerfirmaet Glenn Østergaard er dit lokale murerfirma i Spjald, som henvender sig til en bred målgruppe. Både almindelige husprojekter samt mere avancerede opgaver for erhverv og landbrug.

Lokalt murerfirma i Spjald

Murerfirmaet Glenn Østergaard er beliggende i Spjald og er et lokalt enkeltmandsfirma, som startede i 2007. På nuværende tidspunkt er vi 6 ansatte; 2 murersvende, 1 lærling, 1 murerarbejdsmand, 1 kontorassistent og 1 murermester. 

I firmaet lægges der stor vægt på kvalitet og godt håndværk, og kunden er altid i fokus. Vi udfører alle slags opgaver indenfor traditionelt murerarbejde lige fra småreparationer, vedligeholdelse, renovering og ombygning til tilbygning og nybyggeri. 

Murerfirma i Spjald tilbyder fag- og totalentreprise for private og erhverv

Vi har stor erfaring med fag- og totalentreprise og samarbejder med arkitekter. Det er derfor muligt at bruge os til fag- og totalentreprise, hvis man ønsker professionel hjælp fra a-z. Vi har kvalifikationerne til at sætte os ind i hele dit projekt fra start til slut. 

Rådgivning fra en erfaren murer

Murerfaget er en tillidssag, og har du nogle spørgsmål vedrørende materialevalg, økonomi, kvalitet eller lignende? Vi stiller vores mangeårige erfaring til rådighed, så du kan få svar på alle dine spørgsmål. Det kan være en stor mundfuld at stå over for et byggeprojekt, men vi er med dig hele vejen. Sammen drøfter vi dine muligheder, så du får den rette løsning, som lever op til dine ønsker og forventninger. Dette omfatter mange af de beslutninger, der skal træffes. Både beslutninger i forhold til det æstetiske udtryk og funktionaliteten, men det gælder også beslutninger omkring valg af materialer mm.  

Udarbejdelse af tilbud

Murerfirmaet Glenn Østergaard er klar til at rådgive dig i den rigtige retning samt komme med et eventuelt tilbud. Hvis du kunne tænke dig en konkret pris på en specifik mureropgave, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. Vi guider dig og lytter til dine ønsker og behov. På baggrund af dette, udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som lever op til dine ønsker. Har du spørgsmål til ovenstående, eller sidder du tilbage med en række uopklarede ting, du ikke har fundet information på, er du også velkommen til at tage kontakt til os. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med. 

Kom i kontakt med din lokale murer i Spjald

Har du spørgsmål til en opgave, eller er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig, så vi kan drøfte tingene sammen og komme med et eventuelt tilbud på din opgave.